Nederlandse winnaars KYOCERA Service Award 2017 bekend

3 juli 2017

Dit jaar organiseerde KYOCERA Document Solutions Nederland voor de tiende keer de KYOCERA Global Service Award. Deze competitie is de enige in zijn soort. KYOCERA toont en beloont met deze award de expertise en vakkundigheid van haar partners en hun gecertificeerde service engineers op het gebied van hardware en document solutions.


Van links naar rechts: Robert Kikkert (Bruinsma Kantoor Efficiency), Maikel Kusters (ISO Groep), Erik de Bruijn (Printec), winnaar Eric Janssen (Delo) en Huub Monfils (Ruvano Document Solutions).

Na de eerste online ronde werden vijf service engineers met de hoogste score uitgenodigd voor het tweede deel van de Nederlandse competitie bij KYOCERA Document Solutions in Schiphol-Rijk. Er waren mooie prijzen te verdienen; reischeques ter waarde van € 1000,-, € 500,- en € 250,- voor de drie best scorende engineers.

Na een test met pittige theorievragen en praktijkopdrachten kwam Eric Janssen van Delo als winnaar uit de bus. Als tweede eindigde Erik de Bruijn (Printec). Voor Huub Monfils (Ruvano Document Solutions), Robert Kikkert (Bruinsma Kantoor Efficiency) en Maikel Kusters (ISO Groep) waren de eervolle derde, vierde en vijfde plaats weggelegd.

Winnaar Eric Janssen van Delo, zal Nederland vertegenwoordigen in de grote finale in Duitsland. Dit evenement zal eind oktober 2017 plaats vinden in Meerbusch. Als hij bij de eerste drie eindigt bemachtigt hij een ticket voor een reis naar Japan inclusief een bezoek aan het KYOCERA hoofdkantoor en een productielocatie in China.Scroll to top