KYOCERA Corporation voor het derde jaar op rij erkend als Top 100 Global Innovator.

29 maart 2017

KYOCERA Corporation is voor het derde achtereenvolgende jaar door Clarivate Analytics (voorheen Thomson Reuters) erkend als één van de Top 100 Global Innovators. KYOCERA ontving deze erkenning voor het hoge slagingspercentage van haar patenten en het wereldwijde bereik.

Junichi Jinno (left), General Manager of Corporate Legal and Intellectual Property Group ontvangt de award van Hirofumi Hino, Head of Japan office, Clarivate Analytics.

De Top 100 Global Innovators awards worden sinds 2011 jaarlijks uitgereikt aan toonaangevende bedrijven en onderzoekinstellingen als erkenning voor hun innovatieve inspanningen. Hun ontwikkelingen op het gebied van intellectuele eigendom worden geanalyseerd op basis van de data en originele methodologie van Clarivate Analytics.

Kandidaten worden beoordeeld op vier hoofdcriteria: volume, succes, invloed en globalisering. De factoren succes en globalisering hebben geleid tot erkenning van KYOCERA als één van 's werelds topinnovators.

KYOCERA heeft een lange traditie van innovatief onderzoek en ontwikkeling, evenals een diep respect voor de intellectuele eigendomsrechten van anderen. KYOCERA opende onlangs een nieuw octrooibureau in Europa (Duitsland), dat zich net als de kantoren in Japan, de VS en China richt op de ontwikkeling en bescherming van intellectuele eigendomsrechten. Europa is één van de belangrijkste markten voor de KYOCERA Corporation, in het bijzonder ten aanzien van haar automotive- en milieugerelateerde producten. KYOCERA heeft een breed scala aan patenten, waaronder smartphone gerelateerde technologieën, draadloze technologieën die relevant zijn voor IoT, en toegepaste technologie voor piëzo-elektrische apparaten.

Voor meer informatie over KYOCERA Corporation: http://global.kyocera.comScroll to top