KYOCERA Workflow Manager gelanceerd om bedrijfskritische documentprocessen te verbeteren

14 juni 2017

KYOCERA Document Solutions Nederland lanceert KYOCERA Workflow Manager, een entry-level documentmanagementsysteem dat de kritieke documentprocessen van organisaties eenvoudig stroomlijnt.

KYOCERA Workflow Manager is ontworpen voor kleine tot middelgrote bedrijven en kan eenvoudig en snel geïntegreerd worden op de werkplek. Het systeem biedt vier op maat gemaakte modules voor contractmanagement, hr-management, verkoop-, distributie- en inkoopmanagement.

De vier modules kunnen samen of onafhankelijk van elkaar gebruikt worden en bieden een keur aan functies die snelle en gemakkelijke toegang tot documenten, procesautomatisering, documentarchief en workflowmanagement mogelijk maken. De Smart Search functie doorzoekt een volledige tekst of indexen en zorgt daarmee voor een drastische vermindering van de benodigde tijd om een bestand te vinden.

De oplossing is compatibel met Microsoft Office en Microsoft Windows, evenals alle webbrowsers, en is gebaseerd op het Nscale-platform van zusterbedrijf Ceyoniq, dat in 2015 door KYOCERA werd verworven. Ondanks de eenvoud van het product is het schaalbaar en kan het worden uitgebreid met aanvullende modules.

Mark Rövekamp, Product Manager MDS en Solutions: "Naarmate papieren processen migreren naar een digitale omgeving en de hoeveelheid data in de dagelijkse bedrijfsvoering toeneemt, wordt documentbeheer steeds meer een integrale zakelijke functie. KYOCERA Workflow Manager kan snel geïntegreerd worden in de dagelijkse routine van een bedrijf en is een prima oplossing voor organisaties die hun documentbeheer willen stroomlijnen. Het eindresultaat is meer efficiëntie in het hele organisatie, betere samenwerking tussen afdelingen en meer tijd voor de core business, terwijl tegelijkertijd de documentveiligheid wordt gewaarborgd. "

Peter Kremer, Director Business Process Services: “KYOCERA Workflow Manager is een belangrijk onderdeel van het strategische business process management portfolio van KYOCERA. Hiermee zijn wij nog beter in staat om onze klanten te helpen bij het optimaliseren van hun bedrijfskritische processen.”

De software ondersteunt meerdere talen en heeft landenspecifieke functies. KYOCERA Workflow Manager is naast Nederland beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Spanje en andere EU-landen.Scroll to top