KYOCERA blijft ten minste tot september 2017 naamgever stadion ADO Den Haag

16 december 2016

Schiphol-Rijk – 15 december 2016: KYOCERA blijft ten minste tot september 2017 naamgever van het stadion van ADO Den Haag, de overeenkomst loopt af op 31 augustus 2017. KYOCERA is tevreden over de samenwerking met ADO Den Haag. Ieder jaar wordt opnieuw bekeken of de naamgeving van het stadion nog past bij de strategie van het bedrijf.

KYOCERA is sinds 2010 naamgever van het stadion. Jaarlijks rijden er meer dan 160 miljoen auto’s langs het stadion wat enorm bevorderlijk voor de naamsbekendheid van KYOCERA is gebleken.

In december 2015 werd een zonnepanelenpark op het dak van het KYOCERA stadion in gebruik genomen. KYOCERA heeft de zonnepanelen geproduceerd en geleverd. De 2.900 zonnepanelen leveren 50% van het jaarlijkse stroomverbruik van ADO Den Haag.

Etienne Hendriks, managing director KYOCERA Document Solutions Nederland: "De jarenlange samenwerking tussen ADO Den Haag en KYOCERA heeft beide partijen zakelijk voordeel opgeleverd. Wij dragen ADO Den Haag een warm hart toe en bemoeien ons zoals een goed sponsor betaamt niet met het spel op het veld en in de bestuurskamer. Gedurende de rest van het seizoen blijven wij naamgever van het stadion. Medio mei 2017 zal worden bepaald of de naamgeving van het stadion nog past bij de strategie van KYOCERA Document Solutions Nederland.”

###

KYOCERA Document Solutions Nederland KYOCERA is een wereldwijd opererende leverancier van documentoplossingen inclusief printers en multifunctionele producten voor de zakelijke markt. De producten van KYOCERA staan bekend om hun unieke duurzame componenten die een hoge betrouwbaarheid realiseren en aanzienlijk minder afval produceren. De standaard- en op maat gemaakte oplossingen van KYOCERA optimaliseren de informatieprocessen van haar klanten. KYOCERA Document Solutions Nederland is gevestigd in Schiphol-Rijk en heeft 80 werknemers.Scroll to top