Verschillende bedrijven

Wij doen speciaal ons best om de verwachtingen van onze diverse soorten klanten te overtreffen door onze producten en diensten continu te verbeteren.

Fine Chemicals

Technologieën voor fine chemicals zijn een drijvende kracht geworden achter de toename van digitale apparatuur door miniaturisatie en integratie van circuits op ultra-grote schaal mogelijk te maken.

Optische componenten

Kyocera Optec leveren een verscheidenheid aan oplossingen, van optische lenzen voor imaging apparatuur, zoals projectors, tot aan lenzen voor camera’s voor automotive systemen.

Informatietechnologiediensten

KCCS biedt geïntegreerde informatie- en communicatietechnologie (ICT)-oplossingen, met inbegrip van cloud- en veiligheidsservices; turnkey infrastructuur voor telecommunicatie en uitzendmedia; en optimilisatie voor draadloos netwerk. De onderneming voorziet eveneens in engineering voor electriciteitopwekkingssystemen op basis van schone zonne-energie, energiemanagementsystemen (EMS), electriciteitsopslag, en businessconsultingdiensten gebaseerd op Kyocera’s unieke Amoeba
Management System.

Hotels en Hospitality

Zuid-Japan is de thuisbasis van Hotel Kyocera, een exclusief resort ontworpen door de beroemde architect Kisho Kurokawa en het International Golf Resort Kyocera, met geisers, voetbal- en zwemfaciliteiten, en een multifunctioneel auditorium. Het Hotel Nikko Princess Kyoto in het hart van de oude stad, verwelkomt gasten in een elegante Europese stijl.

Hotel KYOCERA (Japan)
International Golf Resort
KYOCERA (Japan)
Hotel NIKKO Princess Kyoto
(Japan)
Scroll to top