Elektronische apparatuur

Elektronische componenten

Condensatoren en SAW-componenten zijn essentiële componenten voor vrijwel alle elektronische apparatuur, van smartphones en wearables tot industriële machines. Kyocera draagt bij aan de vooruitgang van elektronica door toepassing van geavanceerde technologieën en een hoge kwaliteitswaarborging in het hele productieproces.

Condensatoren

Kyocera’s allesomvattende lijn van keramiek, niobiumoxide, en tantaal condensatoren, ondersteunt de trend in de industrie naar kleinere, lichtere, meer geavanceerde elektronische apparatuur.

SAW-apparaten

SAW-apparaten worden gebruikt in smartphones en andere draadloze communicatie-handsets. Bij Kyocera’s uitgebreide reeks van SAW-apparaten zijn filters en duplexers inbegrepen.


Kristallijne apparaten

Kwartskristalapparaten zijn essentieel voor het produceren van een nauwkeurig en stabiel frequentiereferentiesignaal. Dit maakt ze essentieel voor ons informatietijdperk. Kyocera verwerkt elk aspect van het ontwikkelen en produceren van synthetische kwartskristallen, die zorgen voor de “hartslag” van een digitaal circuit.

Timingapparaten

Gebruikmakend van haar materiaal- en procestechnologieën, levert Kyocera compacte, krachtige kristallijne oscillatoren en timingapparaten om referentiesignalen te genereren in vele types elektronische installaties.


Vermogenshalfgeleiders

Vermogenshalfgeleiders regelen en geleiden elektrische stroom en worden op grote schaal gebruikt in de meest veeleisende elektronische apparatuur. De noodzaak om de elektrische energie-efficiëntie te maximaliseren neemt met de dag toe. Kyocera biedt een uitgebreide lijn van zeer betrouwbare producten van hoge kwaliteit die bijdragen aan energiebesparing in een groeiend scala aan elektronische apparaten.

Moduleproducten

Losse producten


Connectoren

Kyocera biedt een allesomvattende lijn van connectoren die ons leven op talloze wijzen versterken, op elk terrein van consumentenelektronica tot auto’s en medische apparatuur. Compacte connectoren die hoge snelheden voor gegevensoverdracht faciliteren, maken het mogelijk apparaten dunner, lichter en functioneler te maken.

Connectoren

Kyocera's diverse connectorproducten bieden dunne profielen, kleine voetafdrukken, meervoudige functies, en een snelle werking om aan de veeleisende specificaties te voldoen.


Displays

Kyocera ontwikkelt en levert lcd’s voor de automobielindustrie, die langdurige betrouwbaarheid vereist onder een brede reeks van gebruiksomstandigheden. Onze lcd’s hebben eveneens talrijke toepassingen in andere markten, met inbegrip van telecommunicatieapparaten, test- en meetinstrumenten, en game-apparaten.

Automotive displays

We kunnen diverse productvormen leveren door gebruik te maken van HD-eigenschappen en unieke productietechnologieën toe te passen. Bovendien hebben we het ontwerp aanzienlijk verbeterd om tegemoet te komen aan de uiteenlopende behoeften van klanten.


Printapparatuur

Kyocera levert printapparatuur voor de drie voornaamste digitale beeldvormingsmethodes: elektrofotografisch, inkjet en thermisch. Onze geavanceerde materialen en verwerkingstechnologieën maken het voor printapparatuur mogelijk om sneller te werken, met hogere resolutie over een bredere reeks van printmedia.

Thermische printkoppen

Apparaten die Kyocera's thermische printkoppen (hittegevoelige en thermische overdracht) gebruiken, hebben veel toepassingen, variërend van foto tot streepjescode en ontvangstprinters.

a-Si fotoreceptor-trommels

Amorfe silicium fotoreceptortrommels met een lange levensduur bieden uitstekende duurzaamheid dankzij hun extreme slijtweerstand - en hun voortreffelijke lichtgevoeligheid produceert scherpe, heldere beelden bij hoge snelheden.


Hoge snelheid, hoge resolutie inkjetprintkoppen

Printkoppen werken als de beeldvormende component in inkjetprinters, gebruikt door commerciële ondernemingen om te printen op zaken uiteenlopend van direct mailfolders tot textiel. Kyocera’s eigen piëzo-elektrische keramiektechnologie maakt hogesnelheids-, fullcolourinkjetprinting mogelijk met nog niet eerder vertoonde resolutie bij snelheden tot 100 meter per minuut. Onze printkoppen zijn ook ideaal voor korte termijn en maatwerk "print-op-verzoek" oplossingen.

Scroll to top