Fijn keramische onderdelen

Fijn keramische componenten

Sinds haar oprichting, is het succes van Kyocera in fijne keramiek ongeëvenaard. We gebruiken onze uitgebreide middelen in onderzoek, ontwikkeling en productie om de optimale grondstoffen en fabricagemethoden te selecteren voor elke toepassing. Doorbraken en verbeteringen in een brede reeks van industrieën worden gefaciliteerd door de unieke eigenschappen van Kyocera’s fijn keramiek.

Industriële machinerie

Fijn keramiek heeft fysieke en chemische eigenschappen die beter zijn dan die van metalen en plastics. Kyocera gebruikt die superioriteit om verdere technologische vooruitgang te ondersteunen in ’s werelds meest essentiële industrieën.

Ultrahoge vacuüm toepassingen

Kyocera-componenten ontwikkeld via keramiek-aan-metaal hechtingstechnologieën, geven een grote betrouwbaarheid aan ultrahoge-vacuüm toepassingen in een uitgebreide reeks van high-tech fabricage- en wetenschappelijke onderzoeksvelden.

Halfgeleiderverwerking en lcd-fabricage-apparatuur

Kyocera creëert fijn keramiek zonder weerga door voortdurende materiaalontwikkeling. Wij gebruiken fijn keramiek om structurele componenten te produceren met extreme precisie, hitteweerstand, en chemische stabiliteit — wat het wafelfabricageproces versterkt, en hogere circuitdichtheden en verbeterde productie van lcd’s mogelijk maakt.

Saffiersubstraten voor LED’s

Substraten van uiterst betrouwbare monokristallijnsaffier worden gebruikt om de galliumnitridelaag te vormen die nodig is voor de productie van leds.

Ferrietcomponenten

Kyocera’s ferrietmaterialen en hoge precisie vormingstechnologieën ondersteunen de miniaturisatie van elektronica door het faciliteren van kleinere, beter presterende inductoren.


Automotive componenten

Kyocera levert een uitgebreide reeks producten voor toepassing in de automobielindustrie die extreme betrouwbaarheid vereisen. Onze producten ondersteunen de snelle vooruitgang van elektronica in voertuigen, waardoor auto’s slimmer, veiliger, schoner en comfortabeler worden.

Keramische gloeibougies

Onze gloeibougies worden op uitgebreide schaal gebruikt in start-en-stop-systemen die snelle opwarming, excellente duurzaamheid bij hoge temperaturen vereisen, alsmede betrouwbaarheid over verlengde bedrijfscycli.

Zuurstofsensorverwarmers

Onze sensorverwarmers bereiken de bedrijfstemperatuur slechts seconden nadat een koude motor start, hetgeen zorgt voor schonere uitlaatgassen door uitstootsensoren vrijwel onmiddellijk te laten functioneren.

Piëzo-elektrische stacks voor brandstofinjectoren

Deze componenten maken een ultrasnelle reactie en precieze beheersing van de brandstofvoorziening mogelijk om voertuigen met dieselmotoren schoner te maken dan ooit.

Cameramodules

Hoge betrouwbaarheid en uitstekende optische voeling helpen de veiligheid en het gemak van voertuigen te versterken.


Fijn keramiek gebruikt in vaste-oxidebrandstofcellen (SOFC’s)

Een brandstofcel zorgt ervoor dat waterstof in gas van nutsbedrijven reageert met zuurstof in de lucht, waarbij elektriciteit wordt gegenereerd en een warmtebron voor heet water. Kyocera heeft haar fijn keramische materialen en fabricagetechnologieën toegepast om een innovatieve celstack te creëren voor de brandstofcelkern, die een volgende generatie vermogenssysteem creëert dat belangrijke verbeteringen biedt op het gebied van in efficiency, duurzaamheid en koolstofuitstoot.

Scroll to top