Toegepaste keramische producten

Zonne-energie

Kyocera heeft fotovoltaïsche cellen ontwikkeld sinds de eerste oliecrisis begin jaren ’70 van de vorige eeuw, gebaseerd op een overtuiging om onze wereld te verbeteren door herwinbare energie. Sindsdien hebben we onze productlijnen uitgebreid, waarbij we zonne-energie krachtopwekkingssystemen, accu’s en energiebeheersystemen (EMS) leveren om het mondiale milieu te beschermen en over te schakelen op een koolstofarme maatschappij.

Zonne-energie krachtopwekkingssystemen voor woonwijken

Wij leveren zonne-energiemodules van diverse groottes en vormen om esthetisch te integreren met verschillende dakstructuren en ondertussen de totale krachtopwekking te vergroten.

Stedelijke en industriële zonne-energie krachtsystemen

De Kyocera Groep levert geïntegreerde herwinbare energiediensten variërend van de productie van zonne-energiemodules tot het ontwerpen van systemen, installaties, bedieningen, en onderhoud. Onze systemen worden gebruikt in zonne-energiekrachtcentrales op de schaal van nutsbedrijven, zowel op de grond geplaatst als drijvend op zoetwaterreservoirs.

Lithium-ion accu-opslagsystemen en huis-energie beheersystemen (HEMS)

Gebruikt in combinatie met zonne-energie in woonwijken, kan een accu-opslagunit helpen bij het zorgen voor een stabiele elektriciteitsvoorziening – zelfs het voorzien in back-up elektriciteit tijdens een stroomstoring. Kyocera’s huisenergiebeheersystemen laten een energieverbruik zien dat efficiency en zuinig gebruik duidelijk bevordert.


Snijgereedschappen

Kyocera ontwikkelt hoogwaardige snijgereedschappen door toepassing van geavanceerde materialen zoals gecementeerde carbiden en cermet en nieuwe coating- en matrijstechnologieën. We helpen productieprocessen te consolideren en cyclustijden te verkorten met op maat gemaakte gereedschappen voor speciale toepassingen in de automobiel-, zwaar materieel- en luchtvaartindustrie.

Hybride cermet wisselplaten

Modulaire boren

Op maat gemaakte gereedschappen

Industriële precisiemessen

Precisiemessen gemaakt van keramiek en gecementeerd carbide zijn essentieel voor de industrie. Ze worden gebruikt in snijprocessen om producten te vervaardigen, variërend van lcd-displays tot lithium-ion-accu’s.


Medische materialen

Kyocera levert orthopedische gewrichtsimplantaten, gebitsimplantaten en andere medische materialen ontwikkeld op basis van haar keramische en metalen materiaaltechnologieën en oppervlaktebehandelingsexpertise, om de kwaliteit van het menselijk leven te verbeteren.

Langdurige orthopedische gewrichtstechnologie Aquala®

Polymeren met dezelfde moleculaire structuur als menselijke cellulaire membranen worden getransplanteerd op het gewrichtsoppervlak van een kunstmatig heupgewricht om de levensduur van het implantaat sterk te verlengen.

Keramische medische materialen BIOCERAM® AZUL

Een medische kwaliteit keramiek die de kracht, robuustheid en stabiliteit van orthopedische gewrichtsimplantaten vergroot.

Gebitsimplantaten

Naast het herstellen van verloren functionaliteit, zijn Kyocera's gebitsimplantaten een bewezen methode voor het herstel van een mooie glimlach.

Aquala® en BIOCERAM® zijn geregistreerde handelsmerken van Kyocera Medical Corporation in Japan en andere landen.


Edelstenen en keukengerei

Gebruikmakend van unieke keramische kristalgroeitechnologieën, creëert Kyocera gerekristalliseerde edelstenen die bestaan uit dezelfde elementen als hun natuurlijke tegenpolen. We hebben ook keukengerei ontwikkeld gemaakt van zeer slijtvaste keramiek en andere producten om het dagelijks leven te verrijken.

Sieraden

Edelstenen met adembenemende kleur en ideale transparantie worden verkocht onder het merk Crescent Vert® en andere merken.

Keramisch keukengerei

Lichtgewicht, roestvrij keukengerei houden hun scherpe snede langer en zijn populair door hun gebruiksgemak.

Crescent Vert® is een geregistreerd handelsmerk van Kyocera Corporation in Japan en andere landen.


Uitstekende betrouwbaarheid erkend door autoriteiten over de hele wereld

Het Fraunhofer Centrum voor silicium fotovoltaïek, een externe certificeringsinstantie in Duitsland, heeft 13 commerciële zonne-energiemodules getest van grote fabrikanten over de hele wereld. Kyocera modules behoorden tot de weinige die geen teruggang in opbrengst lieten zien na onderworpen te zijn aan testen met hoogvoltagestress, hetgeen hun uitstekende potentieel aantoont voor lange termijn betrouwbaarheid.

※ 1 Het Fraunhofer Centrum voor silicium fotovoltaïek CSP
*Bij het testen van potentieel geïnduceerde degradatie (PID) door Fraunhofer werd 48 uur lang een direct voltage of 1.000 Volt toegepast bij een temperatuur van 50℃ en 50% vochtigheid om de teruggang in de vermogensopbrengst van de module te meten.

Scroll to top